Loading...

Slim werken

Optimaliseer je bedrijf
en bereik meer in minder tijd!

Optimaliseer je bedrijf en bereik meer in minder tijd!

Onze frisse kijk op je bedrijf en creatieve oplossingen helpen je om je frustraties na een drukke dag te verminderen.

Met onze hands-on aanpak en op maat gemaakte plannen kun je je concentreren op wat echt belangrijk is en meer gedaan krijgen zonder langere werkdagen. Samen behalen we resultaten.

Fokus

Advies

Te weinig tijd om te groeien met uw onderneming? Wil je je ambitie omzetten in actie, maar weet je niet waar te beginnen? Advies van een externe partij kan helpen om inzichten te krijgen.

Door onze ervaring in diverse sectoren kunnen wij je ideeën geven die al hebben bewezen succesvol te zijn. Samen brainstormen we over je doelstellingen en hoe je deze wil bereiken.

Fokus

Quickscan

Voor een Quickscan komen we naar je bedrijf om te kijken hoe alles werkt - zoals processen en software die jullie gebruiken. We proberen te ontdekken waar er dingen vastlopen of niet zo goed gaan. Vervolgens maken we op basis hiervan een rapport van de huidige situatie met alle dingen die goed gaan en de dingen die beter kunnen. We geven ook suggesties over waar in het proces en hoe het beter zou kunnen. Interessant, maar geen tijd om hiermee aan de slag te gaan? Kijk bij ‘optimalisatie support’ hoe we hulp kunnen bieden.

Meestal duurt deze Quick Scan ongeveer twee dagen, en het helpt jullie om te weten wat jullie goed doen en waar jullie kunnen groeien.

Fokus

Optimalisatie support

Fokus kan je op periodieke basis ondersteuning bieden om de dagelijkse processen van je bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit traject kan voortvloeien uit een afgerond project, quickscan of aangeleverd advies. We werken nauw samen met u om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen en implementeren om uw bedrijf te optimaliseren.

Mede dankzij deze support kan je er op vertrouwen dat je bedrijf efficiënt en effectief blijft presteren, zodat jij je kan richten op je kernactiviteiten.

Fokus

Opleiding

Heb je als zaakvoerder te weinig tijd om je werknemers op te leiden en op te volgen? Fokus is er om u te helpen. We bieden ondersteuning door de bedrijfsprocessen aan uw relevante medewerkers over te brengen. Na een korte inwerktijd kunnen we handleidingen opstellen en een opleiding plannen met uw medewerkers.

We zorgen ook voor opvolging en evaluatie om ervoor te zorgen dat uw werknemers de benodigde kennis en vaardigheden hebben om hun werk effectief uit te voeren.

Fokus

Workflow automation

AI en digitalisatie zijn haast onmisbaar in de business van deze tijd. Workflow Automation is één van de services die hieruit is voortgekomen. Met behulp van automatiseringstools worden repetitieve taken gestroomlijnd en bedrijfsprocessen geoptimaliseerd, wat kostenbesparingen oplevert en efficiëntie verhoogt. Heel interessant in tijden waarin een hoge inflatie en aanwerving van de juiste mensen uitdagingen zijn. Ontdek hoe we uw workflow kunnen transformeren met deze service.

Fokus

Software

Heeft jouw bedrijf behoefte aan nieuwe software of wordt de huidige software niet optimaal benut? Fokus biedt hulp bij het optimaliseren van het gebruik van de software en het vereenvoudigen van de digitale processen. Nieuwe software nodig? Dan maken wij een analyse van de huidige situatie en wegen we de wensen en vereisten af tegen de mogelijkheden van verschillende softwarepakketten.

We stellen demo's van relevante pakketten voor, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Geen tijd om de software te implementeren en je werknemers op te leiden? Met ‘project op maat’ en/of ‘opleiding’ helpen wij je verder.

Onze klanten aan het woord