Loading...

Digitaal groeien

Versterk je "e-mago"
en trek klanten aan!

Versterk je "e-mago" en trek klanten aan!

Ontdek hoe jouw digitale imago het vertrouwen van klanten vergroot en je zakelijke kansen laat groeien. Wij helpen je digitale imago te laten groeien met de services hieronder.

Fokus

Advies

Je digitale imago of “e-mago” is essentieel voor je succes in de digitale wereld van vandaag. Een sterk digitaal imago kan het vertrouwen van klanten vergroten, nieuwe zakelijke kansen genereren en uw merk of bedrijf laten groeien. Maar hoe zorg je ervoor dat je een positief digitaal imago behoudt?

Fokus analyseert je online reputatie, identificeert eventuele problemen en biedt praktische oplossingen om deze op te lossen. Met ons advies kan je jouw digitale imago verbeteren en je bedrijf laten groeien.

Fokus

Huisstijl

Een professionele huisstijl is van groot belang voor de herkenbaarheid en uitstraling van je bedrijf of organisatie. Dikwijls is het ontwerpen en implementeren van een complete en consistente huisstijl in je onderneming niet eenvoudig. Fokus kan helpen met het ontwerpen van een logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, promomateriaal en meer.

We luisteren naar uw wensen en behoeften en werken samen met jou om een huisstijl te creëren die je bedrijf op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

Fokus

Website

Een website is de digitale etalage van je onderneming en vaak de eerste indruk die klanten van jouw bedrijf krijgen. Het is dus belangrijk om een goede indruk te maken. Wist je dat een website ook voor jou kan laten werken? Denk aan afspraken boeken, vragen beantwoorden, nieuwe klanten aantrekken,…

We bieden een volledige service, van ontwerp tot ontwikkeling en implementatie, inclusief alle benodigde functies en beveiliging. Met onze expertise en creativiteit helpen we uw bedrijf op te vallen en uw doelgroep te bereiken.

Fokus

Social media

Wil je het potentieel van social media benutten om je bedrijf te laten groeien? Onze social media service helpt je om de online aanwezigheid te vergroten en uw doelgroep te bereiken op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

We maken een plan op, creëren gepaste content en beheren jouw accounts om je merk consistent online aanwezig te laten zijn. We bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen.

Fokus

E-mailautomation

Met e-mailautomation kan je automatisch gepersonaliseerde en gerichte e-mails versturen op basis van het gedrag en de interesses van jouw doelgroep. Door het automatiseren van e-mailcampagnes kan je klanten beter betrekken en converteren, terwijl je dit geen tijd kost.

Fokus ontwerpt en stelt de e-mails op voorhand op, we beheren je groeiende klantenbestand en analyseren op regelmatige basis de resultaten.

Fokus

Marketing support

Marketing klinkt als een term die enkel voor grote bedrijven is bestemd. Niets is minder waar, elke onderneming wil zich op een bepaalde manier in de markt etaleren en producten of diensten verkopen.

Met onze ervaring in de kmo wereld durven we stellen dat marketing een investering is die wel degelijk rendeert. Hoe we dit aanpakken en wat ons support plan juist inhoudt vind je door op de knop hieronder te klikken.

Onze klanten aan het woord